Grækenland

Foredrag om Grækenlands kulturhistorie


Grækenlands kulturhistorie, kunst og historie

Grækenland har haft en gennemgribende indflydelse på Europas historie og kaldes ofte for den europæiske kulturs vugge. Det er svært at forestille sig Europas videnskab, teater, filosofi, litteratur, sprog, demokrati og arkitektur uden den græske kultur.

Foredraget foretager en kulturhistorisk rejse gennem den græske verden fra det klassiske Grækenland, over det byzantinske rige til moderne tid. Vi ser nærmere på en række af de vigtigste seværdigheder i Athen og på Peloponnes: Akropolis, Benakimuseet og Det Arkæologiske Museum i Athen samt Mistra, Nauplio, Mykene og Monemvasiá på Poloponnes.

Foredraget inddrager en lang række kvalitetsbilleder og andet grafisk materiale.

Kasper Christiansen

Foredragsholder Kasper Christiansen er cand.mag. i Kulturformidling fra Københavns Universitet og læste overbygningen på Universitat de Barcelona. Kasper har boet mere end 15 år i Barcelona og har fra år 2006 holdt talrige foredrag på Folkeuniversitetet i København, Odense, Aalborg og Aarhus samt for en lang række private firmaer og grupper i Danmark.

Kasper har siden 2011 ejet sit eget rejsebureau og arbejder med grupperejser og firmarejser. Kasper har udgivet flere artikler om Barcelona, er certificeret lokalguide og taler flydende spansk og catalansk.

Billeder fra foredraget

AkropolisOlivenMuseum GrækenlandBenakimuseetStatue grækenlandNutidens Grækenland

Detaljer og priser for foredraget om Grækenlands Kulturhistorie

OK

Foredraget om Grækenlands Kulturhistorie kan holdes i hele Danmark

Duration of the tour

Foredraget varer mellem 1½ og 2 timer, men kan skræddersys. Det er også muligt at skræddersy foredraget med formater med flere forelæsninger

Personer

Foredraget kan arrangeres for firmaer, foreninger, skoler, højskoler og private grupper.

OK

Prisen på foredraget er
5.000 DKK
pris for foredraget inkl. transport i Københavnsområdet. For et foredrag i andre områder af Danmark kan der komme transportudgifter oven i prisen.

Populære foredrag