Webdesign

Webdesign

Hjemmesider med fokus på brugervenlighed og SEO

Succesfuldt webdesign integrerer design, kvalitetsindhold og SEO, der alle skal inkorporeres for at komme i mål med et succesfuldt website.

Følgende sider er designet og bygget af Kasper Christiansen:

Søgemaskineoptimering (SEO)
SEO er det allervigtigste aspekt af en hjemmeside - hvis der ingen traffik er på siden, hjælper det ikke noget, at man har verdens flotteste site.

Add
Blog

Grafisk design

Hjemmesidens grafiske design er med til at give sitet troværdighedog dette aspekt, springer først i øjet på den besøgende.

Men det grafiske design må ikke veje for tungt på vægtskålen, særligt hvis det er på bekostning af brugervenligheden. Sitets vægt (antal mbytes per side) er et enormt vigtigt, hvis hjemmesiden skal ranke højt i søgemaskinerne. Læs mere om søgeoptimering

Søgemaskineoptimering

Billedmateriale

Billedmaterialet er et vigtigt aspekt af jeres webdesign. Kvalitetsbilleder kan kort at præcist at kommunikere et budskab, som man ville have svært ved at få fortalt med flere sider tekst - et billede siger som bekendt mere end tusind ord.

Billedmaterialet er med til at give sitet troværdighed. Billeder af høj kvalitet er med til at signalere et kvalitetsprodukt.

Blog

City Tours Barcelona - et site med skræddersyet indhold i rejsebranchen

www.citytoursbarcelona.com handler om rejser til Barcelona, guidede ture, m.m., der indeholder en lang række billeder fra byen, artikler om catalansk historie og kultur, m.m. Barcelona-rejser.dk er således en rejseportal, der kan bruges i forbindelse med rejsen til Barcelona.

Søgemaskineoptimering
Sitet genererer årligt over 150.000 besøg via SEO i et yderst kompetitivt marked. Sitet ligger højt på søgeord som 'Guided tour in Barcelona', 'Wine Tours from Barcelona', 'Travel agency in Barcelona' m.m. Disse søgeord er alle kerneområder i rejsebureauet og skaber dermed en høj procent salg i disse nicher.

Teknisk beskrivelse af hjemmesiden
Hjemmesiden er en html-hjemmeside med grafisk design, Google-optimering og overs ættelse til 8 forskellige sprog (foruden dansk).
Blog
Blog

City Tours Spain - rejser til hele Spanien med SEO og skræddersyet indhold

www.citytoursspain.com tilbyder rejser i hele Spanien og guidede ture i byer som Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla og San Sebastián.

Søgemaskineoptimering og kunder
Sitet genererer over 80.000 besøg via SEO årligt. Denne trafik har skabt kunder inden for et bredt felt. Blandt kunderne er firmaer som HP, Microsoft, LaRoche og Arrow samt en lang række private grupper og foreninger.

Teknisk beskrivelse af hjemmesiden
Hjemmesiden er en html-hjemmeside med grafisk design, Google-optimering, tekster på 4 forskellige sprog (dansk, engelsk, spansk og tysk).

Siden befinder sig højt på Google-søgninger over guidede ture i Spanien, og har et stilrent design, der gør den let tilgængelig og overskuelig.