Hjemmesider

Guidede ture

Få en privat guidet tur i Barcelona

Oplev Barcelona og Catalonien med en privat dansktalende guide og besøg Sagrada Familia, Montjuic og Havets Katedral.

Få en guidet tur på dansk med Kasper Christiansen, der er autoriseret guide (den eneste danske autoriserede guide i Barcelona). I Barcelona er der et utal af muligheder for guidede ture, men jeg kan bl.a. foreslå følgende ture:


Barcelonas historiske centrum (Barri Gòtic)

Den gotiske kvarter i Barcelona er et af de bedst bevarede middelalderkvarterer i hele Europa. I de sm å gyder gemmer der sig en lang række fascinenrede historier. Kvarteret er spækket med kirker, lokale helgener og hyggelige pladser som man bedst oplever med en guide. Det var i Barrio Gótico at Den Spanske Inkvisition skabte frygt gennem århundreder, her at Columbus blev modtaget af Det Katolske Kongepar efter sin første rejse til Amerika og her at José Mourinho råbte "Siempre Barcelona" fra Rådhusets balkon.

Du kan få den fulde historie om Barrio Gótico på stedet i form af en guidet rundtur. Turens rute kan planlægges efter den enkelte gruppes ønsker og behov, men normalt tager en guidet rundtur 3 timer og kombinerer de vigtigste historiske bygninger, det jødiske kvarter, de romerske ruiner, en række hyggelige pladser, lygtepæle af Antoni Gaudí, tips til restauranter og butikker, og meget mere...

Priser
Priser: fra 320 Euro (fra 140 Euro for små grupper). Skriv venligst for mere information og specielle tilbud.

Guidet tur til Gaudís hovedværker

Antoni Gaud í (1852-1926) er Barcelonas mest indflydelsesrige arkitekt gennem tiderne. La Sagrada Familia, den ufærdige kirke Gaudí startede på i 1883, er en af de mest imponerende religiøse bygningsværker i verden. Man arbejder stadig på kirken, og i dag er der mere fart på end nogensinde før. Kirkens eget byggeteam skyder på, at det vil tage 20 år at bygge de sidste ti tårne og gøre resten af kirken færdig. Men mange af de lokale indbyggere spekulerer på, om der ikke snarere vil gå 30, 40, ... år.

Kom ind i Sagrada Familia ad bagindgangen og undgå den lange kø!
Besøg Sagrada Familia og en række af Gaudís andre byggerier med Kasper Christiansen, der er autoriseret guide i Barcelona og dermed kan vise rundt inde i selve kirken (og spare dig for de lange køer foran kirken, der visse dage kan være 2 timer lang...). Foruden La Sagrada Familia er der mulighed for bl.a. at se Casa Milà og Casa Batlló samt en række værker af Puig I Cadafalch og Domènech i Montaner, som levede på samme tid som Gaudí og opførte deres arkitektur i skarp konkurrence med Gaudí.

Priser
Priser: fra 320 Euro (fra 140 Euro for små grupper). Skriv venligst for mere information og specielle tilbud.

Guidet tur til vinområdet Penedès

Pened ès-distriktet er et fremragende vindistrikt blot en times kørsel fra Barcelona. Den guidede tur til vindistriktet Penedès tager dig til Penedès i en privat bus. Først besøges vingården Jean Leon, der har produceret vin til flere amerikanske præsidenter og efter en lækker frokost på en restaurant anbefalet af Michelin går turen videre til Codorniu, der er den ældste vingård i Spanien og kendt for sine mousserende vine.

Der er talrige muligheder for at lave skræddersyede ture i området for private grupper: I stedet for Penedès kan turen gå til Priorat-området syd for Barcelona, hvor der produceres en række spanske top-vine. Det er ligeledes muligt at kombinere et besøg på en vingård med en tur til Montserrat-bjerget eller til Costa Brava.

Priser
Priser fra 750 Euros (6-7 timer). Skriv for mere information og specielle tilbud, skræddersyede ture, m.m.

På hjemmesiderne nedenfor kan du læse mere om guidede ture i og rejser til Barcelona og resten af Spanien:

  • Barcelona-rejser kan du finde information om Barcelona. Skal du til byen kan du hente nyttige oplysninger i forbindelse med rejsen ved at klikke ind på denne portalt. Du kan også oplysninger om restauranter og hoteller.
  • På Metropolrejser kan du læse mere om vores haverejser.
  • City Tours Barcelona kan du læse mere om vores guidede ture i Barcelona og ekskursioner til Montserrat, Costa Brava, Priorat og resten af Catalonien.

Flere guidede ture

Mulighederne for guidede ture i Barcelona og Catalonien er næsten ubegrænsede. Blandt nogle af de mest oplagt kan nævnes:

  • Moderne arkitektur i Barcelona
  • Tapas og vin-ture i Barcelona
  • Historiske ture i Barcelonas centrum
  • Guidet tur til byens kunstmuseer
  • Ekskursion til Montserrat og Sigtes
  • Ekskursion til Sitges og Tarragona,
  • Skriv venligst angående andre ture...

Hvad siger folk om de guidede ture?

"En fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt"

”I forbindelse med vores firma tur til Barcelona havde vi booket Kasper Christiansen til en 4 timers guidet tur gennem Barcelona´s gader. Det var en fantastisk oplevelse og meget anbefalelsesværdigt, hvis man er en gruppe, der skal se byen. For det første, så vi interessante steder, som vi ikke selv ville have fundet,  - for det andet er Kasper utrolig kompetent og det er meget spændende at høre om byens historie krydret med, hvordan det er at bo i Barcelona i dag.

Kasper var også en meget stor hjælp i forbindelse med diverse reservationer af restauranter, barer og seværdigheder, hvilket er utrolig vigtigt, når man kun har et begrænset antal dage i byen. Tingene skal ”klappe” – og det gjorde det til fulde.

… så vi vil gerne ”klappe” af Kasper. Vi har virkelig fået Barcelona ”ind under huden.”

Karina Thykær